v.v Heerde in de aanval
v.v Heerde in de aanval Foto: Bert Rozendal

v.v. Heerde wint belangrijke derby tegen VEVO

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Alweer stond er een belangrijke derby op het programma op ons mooie zon overgoten sportpark Molenbeek en met de wetenschap dat alle concurenten bovenin hadden gewonnen moest Heerde maar weer proberen tegen VEVO de punten in huis te houden.

Na een afwachtend begin tussen beide teams was het VEVO die op een 0-1 voorsprong kwam door een fout in de verdediging die genadeloos wordt afgestraft door good old Bronsink.

Heerde herpakte zich en ging op jacht naar de gelijkmaker maar VEVO trok zich compact terug waardoor het moeilijk werd er door heen te komen.

Enkele kansen werden dan ook niet benut maar gelukkig uit een van de vele hoekschoppen kopte Raol Wijenberg toch de 1-1 binnen.

Iedereen had zich al verzoend met deze ruststand totdat er een te korte terugspeelbal onderschept werd door Bronsink die deze fout wederom afstrafte zodat VEVO met een 1-2 ruststand de kleedkamer op zocht.

Natuurlijk een enorme domper voor de spelers van Heerde maar er volgde een 2e helft om dit nog recht te zetten.

Heerde deed dit dan ook vanaf het begin en gaf VEVO niet meer de mogelijkheid om er uit te komen en dat resulteerde dan ook in 2-2 door Michel Wolf.

Diverse kansen hierna werden niet benut waardoor de tijd begon te dringen voor de thuisclub, maar de goed ingevallen Max de Rooij werd de man van de wedstrijd om de 3-2 te laten noteren.

De ontlading was dan ook groot bij de spelers en technische staf dat deze wedstrijd met een overwinning werd afgesloten.

Een compliment voor alle spelers dat deze wedstrijd op een sportieve manier werd gevoetbald onde leiding van de prima leiding van scheidsrechter Groenenhuisen.

a.s.Dinsdag staat de volgende belangrijke wedstrijd tegen Achterveld op het programma om 20.00 uur rekenen we dan ook weer op jullie steun.