Daan Nijmeijer scoort in de 14 min. 1-0
Daan Nijmeijer scoort in de 14 min. 1-0 Henk Friederichs

v.v.Heerde wint verdiend van WZC uit Wapenveld

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Deze 1e wedstrijd tussen de v.v. Heerdde en WZC in competitieverband werd onder fantastische weers omstandigheden gespeeld op een goed gevuld sportpark Molenbeek.

De organisatie verdient dan ook een compliment voor de gehele aankleding met leuk ingerichte verkoop punten voor een hapje en een drankje.

Voor Heerde was het weer de gelegenheid  om de kleine teleurstelling van de late gelijkmaker in de vorige wedstrijd zo snel mogelijk weer weg te spelen.

Dat dit ook direct te zien was in het wedstrijdbeeld waarin Heerde vanaf het begin het initiatief pakte en diverse mogelijkheden kreeg via onder ander Daan Niemijer.

Vandaar dat het een logisch gevolg was dat Heerde via deze speler op een 1-0 voorsprong kwam, geheel onverwacht viel niet veel later de 1-1 na een botsing tussen enkele spelers en de doelman van Heerde, die eingelijk hier door de scheidsrechter in bescherming had moeten genomen, maar hij besliste anders en vandaar de 1-1 op het scorebord.

Heerde herpakte zich snel en met verzorgd goed spel zette het WZC weer steeds vaker met de rug tegen de muur en Heerde kreeg dan ook kansen om de voorsprong te pakken en dat gebeurde uit een gevaarlijk genomen hoekschop waarna de bal voor de voeten kwam van Costiaan Altenburg en deze scoorde de 2-1.

WZC had geluk dat Heerde enkele keren soms wat slordig was met de eindpass anders was de ruststand hoger uitgevallen.

Wat je zou verwachten dat WZC de 2e helft wel van leer zou starten was het Heerde die al snel de 3-1 scoorde via Dennis Calkhoven, en daardoor de spanning eingelijk een beetje uit de wedstrijd haalde.

Via weer Daan Niemijer die de 4-1 scoorde werd er wel door WZC het mooiste doelpunt van deze wedstrijd gemaakt uit een vrije trap door Tallajan.

In deze zeer sportieve wedstrijd heeft het publiek een leuke wedstrijd kunnen zien met een verdiende overwinning van Heerde.

Zoals het altijd moet zijn was het na de wedstrijd erg gezellig met beide suportersgare en onde muzikale omlijsting in het clubgebouw van de v.v. Heerde