Dennis Calkhoven in een gevecht om de bal Henk Friederichs

v.v. Heerde begint de 2e periode met verlies

Sport Ingezonden

Op deze mooie zonnige zaterdagmiddag kwam EFC 58 uit Ermelo op bezoek op sportpark Molenbeek in Heerde.

Heerde was gewaarschuwd na de uitwedstrijd in Ermelo op 18 oktober 2021 waar de eindstand 1-1 werd en EFC daar een van de betere voetballende ploeg uit de 4e klasse bleek te zijn en Heerde in de laatste minuut er een gelijkspel uit sleepte.

Nu begon Heerde goed aan de wedstrijd meteen al bij de eerste aanval viel de 1-0  door Nick Wijenberg, in de 19e minuut kwam EFC langzij door een doelpunt van de goed spelende Jorrick Priem 1-1 het wer een echte wedstrijd met 2 ploegen die voor de winst gingen, net voor rust was het weer Jorrick Priem die de 1-2 maakte de achterhoede  had zijn handen vol aan deze speler.

Na de rust probeerde de v.v. Heerde weer het inniciatief te nemen wat resulteerde in de 55 min door een doelpunt van Dennis Calkhoven die voor de 2-2 zorgde daarna golfde de wedstrijd op en neer de gemoederen raakten verhit langs de lijn en in het veld maar door een doelpunt in de 70e minuut van Mike Schuur werd het 2-3 dus Heerde kon weer op nieuw beginnen met een aantal nieuwe spelers werd de strijd aan gegaan maar er viel geen doelpunt meer voor de v.v. Heerde. Wel viel er in de 90e minuut  de 2-4 en weer door Jorick Priem.