Team Lisa en Linde met hun medaille
Team Lisa en Linde met hun medaille Foto: Carlijn Gijsendorfer

Teams GV Wapenveld door naar 1/2 finale van Nederland

Sport Ingezonden

Afgelopen weekenden was het de beurt aan team Quinty & Kae-Lynn, team Lisa & Linde en team Isa & Nora om hun mooie oefening te laten zien tijdens het ONK! Hier kwamen de deelnemers van Overijssel en Gelderland samen. Het doel was om door te stromen naar de 1/2 finale van Nederland. 

Trio Dirrianne, Willemijn & Sophie konden helaas niet meedoen door een blessure..

In de E-jeugd was het de beurt aan Quinty en Kae-Lynn. De dames werken hard aan hun netheid en dat was te zien. Ze  straalde op de vloer met hun choreografie en hun elementen waren strak en goed uitgevoerd. Ze kregen een 23.330 van de jury en dat was vandaag genoeg voor een 4e plek! Deze prestaties van Quinty en Kae-Lynn waren genoeg om door te stromen naar de 1/2 finale.

In wedstrijd 2 kwam E-junioren duo Lisa en Linde in actie. Ze waren vastberaden om een goeie oefening te laten zien en vol zelfvertrouwen liepen ze de vloer op. Een super oefening vol emotie en mooie elementen! Zelfs een 16.500 als technische score. De dames kregen een 24.390 & mochten de tweede plek op het podium beklimmen. Ook zij zijn door naar de 1/2 finale.

Isa en Nora mochten in de D-senioren laten zien wat ze konden en dat hebben ze ruimschoots gedaan. Stabiele elementen, prachtige lijnen & hoge tempo elementen, in combinatie met mooie choreografie.

Met een super score van 24,110 mochten ze het hoogste podium beklimmen en mogen deze dames zich Oost Nederlands Kampioen noemen in de categorie D-senior! Ook heeft dit duo zich zeker geplaatst voor de 1/2 finale

Mooie oefeningen, trotse sporters en trotse trainers! GV Wapenveld heeft zich weer goed vertegenwoordigd. Op naar de 1/2 finale!