Team Quinty en Kae-Lynn & team Lisa en Linde
Team Quinty en Kae-Lynn & team Lisa en Linde Foto: Carlijn

Succesvolle dag voor GV Wapenveld

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Wederom een succesvolle dag voor GV Wapenveld!

Zaterdag 9 maart was het voor een aantal teams tijd voor de laatste plaatsingswedstrijd in Hattem.

In de E-jeugd mochten Quinty & Kae-Lynn het volledige wedstrijdweekend openen met hun oefening. Een paar wiebeltjes in het eerste element, maar dat bracht de dames niet van hun stuk. Ze vervolgden hun oefening met nette elementen en choreografie. De dames kregen een 22.980 van de jury. Dit puntentotaal was meer dan genoeg voor een 1e plek! 

Dit betekend dat de meiden met 3x goud hun plaatsingswedstrijden afsluiten.

Verderop in wedstrijd 1 mochten Lisa & Linde hun oefening tonen aan de jury. Een prachtige oefening, zichtbare verbetering in zowel elementen als choreografie! Daar hebben de dames hard voor gewerkt en dat werd dan ook beloond. Met artistiek en technisch in de 8 en met een totaalscore van 24.390 mochten zij plaatsnemen op het hoogste podium. 

Ook Lisa en Linde hebben 3x goud gewonnen in de plaatsingswedstrijden.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan D-senioren duo Nora & Isa.Helaas namen de zenuwen over bij het element.. dit resulteerde in een val. De dames knokte hun oefening door en alle andere elementen stonden als een huis! De oefening werd netjes afgesloten en met een score van 22.370 mochten zij het zilver in ontvangst nemen.

Voor de volgende wedstrijd gaan de dames hard trainen om nog sterker en vol zelfvertrouwen de vloer op te gaan. & dat gaat zeker lukken!

Al met al een succesvolle en leerzame dag. Alle teams van GV Wapenveld gingen met een medaille naar huis & maken zich nu klaar voor het ONK in april.