De sporters in wedstrijd 1
De sporters in wedstrijd 1 Foto: Carlijn Gijsendorfer

Plaatsingswedstrijd 1

Sport Ingezonden

Zaterdag 20 januari was het tijd voor plaatsingswedstrijd 1 in Ede. Alle teams van GV Wapenveld mochten zichzelf van hun beste kant laten zien.

Lisa en Linde mochten het spits afbijten in de E-junioren. De dames begonnen een beetje onzeker, maar lieten een stabiele oefening zien vol mooie choreografie & elementen. Ze kregen een 22.890 en mochten plaats nemen op het hoogste podium.

Hierna waren Suze en Annelie aan de beurt. Onze instap toppers! Een prachtig strakke oefening. Super elementen en het plezier spatte er af! Ze werden dan ook beloond met een dikke 23.080.

Onze toppers Quinty & Kae-Lynn kwamen in actie in de E-jeugd categorie. Een choreografie die vol blijdschap van de vloer spatte. Strakke elementen en 100% teamspirit! Ze dames waren op dreef! 23.280 kregen de dames en ook zij werden 1e!

Als laatste in wedstrijd 1 was team Dirrianne, Willemijn & Sophie aan de beurt. Vergeleken met De Oudjaarscup een heel verschil! In elk opzicht zijn deze dames vooruit gegaan. Met 22.130 mochten zij het goud in ontvangst nemen.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan ons D-senioren team Isa & Nora. Prachtig emotionele choreografie, mooie lijnen en elementen. Een top oefening! & over hun eindhouding praten we niet meer ;). Met een monsterscore van 23.870 was het goud voor hun.Een 100% gouden score!

Trotse trainers & hard werken van de sporters is dik beloond. Nu op naar de volgende plaatsingswedstrijden en deze stijgende lijn doorzetten.