Afbeelding
Foto: Carlijn Gijsendorfer

Wederom medailleregen acrogymnasten voor GV Wapenveld

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Zaterdag 3 februari en 2 maart was het alweer tijd voor de tweede plaatsingswedstrijd!

2 maart begon met de toppers in de E-instap. Suze & Annelie! De meiden hebben na pw1 niet stilgezeten. Ze hebben hard gewerkt aan hun techniek en gelijkheid in dans en met succes! Een super oefening en wederom een gouden medaille voor deze dames.

Hierna was het in de E-jeugd de aan Quinty en Kae-Lynn om te stralen op de vloer. Uitdagende choreografie, uitstraling en hele nette elementen! Wederom een succesvolle oefening! Met 24.330 mochten zij plaatsnemen op het hoogste podium.

In de E-junioren mochten Lisa & Linde hun oefening laten zien aan de jury. Op hun prachtige muziek ‘don’t give up’ toonde het duo nette elementen en een mooie team chemie. Lisa en Linde liepen tevreden van de vloer & ook de jury was tevreden! Ze kregen een 24.890 en kregen het goud omgehangen. 

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Isa & Nora in de categorie D-senior. Helaas begon hun oefening niet foutloos.. een val in toss up. Maar, de dames hebben zich fantastisch herpakt. Het element succesvol herhaald & de oefening sterk afgemaakt. Ook dat hoort bij wedstrijdsport. Vallen, maar nog belangrijker opstaan! En dat hebben ze top gedaan! Een score van 22.470 bleek nogsteeds voldoende te zijn voor het podium & ook voor hun het goud.

Trio Willemijn, Dirrianne & Sophie mochten 2 maart als allereerste wedstrijd 2 van de dag openen.

Hier en daar wat zenuwen. wiebeltjes en beentjes uit elkaar, maar de dames lieten zich niet kennen! Ze hebben de laatste weken hard gewerkt aan hun choreografie en kleine aanwijzingen in elementen en wat hebben ze weer stappen gemaakt in die paar weken. De dames toonde een prachtig handstand element, swingende choreografie & een mooie split om de oefening mee af te ronden. De dames kregen een 22.980 van de jury! Een kleine 0,8 meer dan de vorige wedstrijd.Tijdens de prijsuitreiking werd bekend dat dit cijfer genoeg was voor een nette tweede plaats. 

Na deze succesvolle dagen staat er nog 1 plaatsingswedstrijd in de agenda voor alle teams! Dus ze trainen nog hard door om weer mooie resultaten te behalen

De wedstrijdspanning eraf schudden