Heerde 2 wint de beker
Heerde 2 wint de beker Foto: Bert Rozendal

Heerde 2 wint de beker in Nijmegen

Sport Ingezonden

Onder mooie weersomstandigheden werd op het sportpark Nieuw Balveren in Nijmegen de finale van de KNVB beker gespeeld, de tegenstander was Reaal Dronten 3.

Reaal begon de wedstrijd goed Heerde had behoorlijk problemen met het spel van de mannen uit Dronten. Reaal nam in de 1e helft het hef in handen wat betekende dat de rust werd ingegaan met een 2-0 voorsprong Heerde miste in de 1e helft nog wel een penalty.

Na de rust werd het spelbeeld steeds meer in het voordeel van Heerde, een ziedend schot van Sylvian Vos betekende de aansluiting 2-1. Daarna gingen de mannen van Heerde door en Maarten Tuin maakte de 2-2  waardoor er een verlenging ging komen om uit te maken wie de beker mee naar huis mocht nemen.

In de verlenging had Heede het hf in handen wat resulteerde in een doelpunt van Dion van Velzen en 2 doelpunten van Dennis Bronsink  en de beker was voor de vv Heerde 2 die dit uitgebreid vierde.

Voor de vv Heerde een ongekend succes dit seizoen, het 1e team behaalde al het kampioenschap in de 3e klassen en nu de bekerwinst van het 2e team.

Doelpuntenmakers aan vv Heerde zijde 2-1 Sylvian Vos, 2-2 Maarten Tuin, 2-3 Dion van Velzen en de 2-4 en 2-5 Dennis Bronsink