vv Heerde in de aanval Foto: Bert Rozendal

Heerde zaterdag 2 verovert een finaleplaats in KNVB beker

Sport Ingezonden

HEERDE- Heerde zaterdag 2 heeft een finaleplaats in de KNVB beker veroverd.

Na de overwinning in de kwartfinale van de beker tegen sc Groessen moest een week later al de halve finale worden gespeeld. Weer op Sportpark Molenbeek, nu tegen Bon Boys zaterdag 2 uit Haaksbergen die nog op twee fronten streed voor de prijzen. Bon Boys ging voortvarend van start waardoor alle zeilen bij gezet moesten worden, maar als zo vaak dat je zat te wachten op een doelpunt van de tegenstander nam Heerde de leiding door een doelpunt van Dion van Velzen 1-0. De wedstrijd kantelde en Heerde ging op jacht naar het 2e doelpunt wat voor rust nog werd gescoord ook door Mike Bronsink. Bij de rust een 2-0 voorsprong voor de thuisclub. In de 2e helft kwam Bon Boys nog op 2-1 maar daarna kreeg Heerde een penalty die ingeschoten werd door Mike Bronsink 3-1. Dit betekende de genadeklap voor de tegenstander. Heerde zaterdag 2 speelt nu de finale op 3 juni.