Afbeelding

Vaassen 2 - SP Deventer 2

Algemeen

VAASSEN- Het tweede elftal van Vaassen heeft zich hersteld na de zeperd thuis tegen Heerde (0-3 verlies). Door een 7-1 overwinning op SP Deventer 2 heeft het nu de kwartfinale van de beker bereikt. Over de hele wedstrijd een meer dan terechte uitslag, waarbij de score nog hoger had kunnen uitvallen. Bij rust stond het 3-1, doelpunten 2x Mats en 1x Richard, tegenstander SP Deventer deed iets terug na een verkeerde terugspeelbal. Na rust liepen de blauw-witten ruim uit naar 7-1 door doelpunten van 2x Martijn, 1x Justin en 1x Floris. Een prima instelling, prima werklust en uiteindelijk goed resultaat. De volgende wedstrijd betrof een oefenwedstrijd op donderdag 28 februari uit bij WSV 2, de koploper in de 3e klasse. De eerste helft kwamen de blauw-witten er simpelweg niet aan te pas, WSV kon hierdoor met 5-0 de rust ingaan. De tweede helft kwam SV Vaassen een stuk beter voor de dag. Echter kwam WSV eerst nog op 6-0, maar hierna namen de blauw-witten het heft in handen. Eindstand was uiteindelijk 6-2. OP 10 maart mag men aantreden uit bij Robur 3. Deze wedstrijd begint om 10.00 op sportpark Kerschoten.