gevecht om de bal
gevecht om de bal Bert Rozendal

v.v. Heerde zakt collectief door de ondergrens

Sport Ingezonden

De gemeentelijke derby tussen VEVO en v.v. Heerde is geeindigd in een terechte overwinning voor de club uit Veessen.

Waar het bij v.v. Heerde aan ontbrak was bij VEVo wel aanwezig de wil om te winnen (vechtlust) VEVo ging voor iedere bal en bij de v.v. Heerde lukte niets, in de eerste helft kwam VEVO al snel op een 1-0 voorsprong die tot de rust bleef staan v.v. Heerde creerde niets .

Dus dan denk je in de rust de koppen bij elkaar om deze wedstrijd toch in winst om te zetten, maar het begin van de 2e helft begon niet anders dan de 1e VEVO kwam al snel op een 2-0 voorsprong waardoor Heerde het geloof in een goede afloop al gauw verloor zelfs door snelle counters van VEVO kant stond de club uit Veessen op een 4-0 voorsprong en Heerde liet niets zien het geloof in winst en de 1e periode pakken zat er niet meer in, tijdens de 90 minuten hadden ze geen enkele kans gecreerd en zakte het colectief van de ckub uit Heerde  door het ijs, door de nederlaag ging de 1e periode naar de buren .