Dennis Calkhoven
Dennis Calkhoven Bert Rozendal

v,v. Heerde wint ruim van v.v. Barneveld

Sport Ingezonden

Onder mistige omstandigheden en zonder publiek speelde Heerde afgelopen dinsdagavond de achterstallige wedstrijd tegen Barneveld in de 4e klasse.Zonder op dat moment geworden vader hoofdtrainer Daniel Holtman maar met de vervangers Smit en Kruisweg begon Heerde aan de wedstrijd. Heerde probeerde direct vanaf het begin Barneveld geen ruimte te geven en dat resulteerde direct al tot succes door o.a. 2 doelpunten van Daan Niemeijer waardoor Heerde na 20 minuten op een 3-0 voorsprong stond. Hierna brak een periode aan van de gemiste kansen en Barneveld kwam er zowaar sporadisch even uit.De 5-0 ruststand was dan ook een voorbode voor een grote score in de 2e helft.Maar zoals zo vaak gaat de tegenstander daardoor zeer compact verdedigen en een nog nauwkeuriger spelend Heerde verwacht.De wil en de intentie van de spelers zullen zeer wel aanwezig zijn maar de uitvoering lukte niet zoals je graag zou willen. De vele 100% kansen waren niet op een hand te tellen. door vele goede reddingen van de doelman  van Barneveld bleef de uitslag steken op 8-0. door doelpunten van Dennis Calkhoven en Costiaan Altenburg. Heerde hoopt deze lijn door te zetten met enkele belangrijke wedstrijden in het verschiet