vv Heerde in de verdediging Foto: Bert Rozendal

STERK HEERDE DOET ZICHZELF TEKORT TEGEN 1E KLASSER DALFSEN

Algemeen Ingezonden

STERK HEERDE DOET ZICHZELF TEKORT TEGEN 1E KLASSER DALFSEN (3-3)

Vv Heerde heeft het bekertoernooi afgesloten met een gelijkspel tegen zondag 1e klasser Dalfsen. Na een enerverende strijd wist vv Heerde niet de verdiende overwinning te behalen en gaat Dalfsen op basis van een beter doelsaldo naar de volgende bekerronde.

De wedstrijd was boeiend vanaf de start.

Na een prachtige combinatie tussen Daan Nijmeijer en Sylvan Vos, was het Nick Wijenberg die in de 7e min. de 1-0 op het scorebord bracht. Nog mooier was de gelijkmaker van Joren Rietman die vanaf 40 meter doelman Vincent Mosterd kansloos liet. Heerde zette aan met als gevolg dat Dalfsen aan de noodrem moest trekken en in de 23e min. met 10 man verder moest.

Desondanks scoorde de ploeg uit Dalfsen een minuut later de 1-2.

Het bleef enerverend en Timo Olde Olthof en Sylvan Vos wisten Heerde nog voor rust op een 3-2 voorsprong te zetten.

Heerde begon na rust niet scherp en moest in de 52e minuut onnodig de 3-3 incasseren. Vervolgens was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Dalfsen. Daan Nijmeijer en Nick Wijenberg waren ongelukkig in de afwerking en pogingen van Raoul Wijenberg en de sterk spelende Bryan Hegen troffen ook geen doel.

Dalfsen bleef met kunst- en vliegwerk overeind en was uiteraard blij met de uitslag.

Vv Heerde lijkt klaar voor het interessante en uitdagende avontuur in de 2e klasse!