De muur stond goed
De muur stond goed Foto: Henk Friederichs

Efficiënt vv Heerde legt sv Hatto-Heim op pijnbank

Sport Ingezonden

Na 4 nederlagen was er voor de vv Heerde eindelijk de lang verwachte overwinning. Door een foute terugspeelbal kon Corstiaan Altenburg zo vrijlopen naar de keeper van Hatto Heim en scoorde de 1-0 wat ook de ruststand was.

Na de rust kwam Hatto Heim als snel op 1-1 door een doelpunt van Roan Admiraal, maar lang konden ze er niet van genieten want na 2 minuten was het Dennis Calkhoven de vv Heerde weer op voorsprong zette. Ook deze stand bleef niet lang op het scorebord staan want Robin van der ziel scoorde al weer snel de gelijkmaker 2-2. De mannen van Hans van der Hoop rechten nog eenmaal de rug om voor de overwinning te gaan en door doelpunten van Nick Wijenberg en Daan Nijmeijer zorgden voor de uiteindelijke winst van 4-2. Zelfs had het 5-2 kunnen worden door een trap van Daan Nijmeijer die van een afstand ca. 40 meter de doelman voor zijn doel zag staan maar zijn bal ketste op de deklat achter het doel.