Sport Ingezonden

De trotse koploper sv Hatto-Heim ging vandaag op bezoek bij Hulshorst.
Op sportpark “De Eendracht”stond bij vlagen een veradelijke windje.

De bal maakte soms gedragen door de wind rare capriolen.
Direct al in de eerste minuut kreeg Hulshorst twee corners maar ze konden geen gevaar stichten voor het doel van Jorick Mensink.
sv Hatto-Heim kreeg ook een kansje,maar het schot van Ward Willemsen ging ruim langs het doel.
De wedstrijd kwam moeilijk op gang en was bij vlagen erg rommelig.
Hulshorst hanteerde vaak de lange bal en was vaak een prooi voor de geel blauwen.
Maar naar elf minuten voetbal was het wederom Ward die goed doorging op rechts en zijn voorzet werd in het doel gewerkt door Joep van Apeldoorn.
We moeten tot de 32 minuut wachten op het volgende hoogtepunt.
Joep speelde wat spelers van Hulshorst uit en vond Winand Meilink op het juiste moment.
Winand speelde zijn directe speler uit en schoot de 0-2 binnen.

Tweede helft was het sv Hatto-Heim die direct op zoek ging na de 0-3.
Maar moest wachten tot de 51e minuut.
Een terugspeel bal richting de laatste man Ruben Best daar ging Twan van Rijssen als een speer achteraan en met succes.
Hij ontfutselde de bal bij zijn tegenstander en kwam vrij voor doelman Remon Vlieger en schoot beheerst de 0-3 binnen.
Hulshorst kwam bijna niet meer aan voetballen toe , Jorick kon zijn douchebeurt wel overslaan deze middag.
sv Hatto-Heim was heer en meester en kansjes waren er voor Twan , Ward , Winand.
De goed ingevallen Bram Neuteboom stond aan de basis van de 0-4.
Hij ging over links goed door en een puike voorzet van Bram kwam op het hoofd van Ward en die kopte de vierde treffer binnen.
In de laatste minuut scoorde Hulshorst de ere treffer van deze middag het was invaller Xander Vis die Jorick passeerde 1-4.
Twee minuten later floot de goed leidende scheidsrechter Maat uit Harderwijk de wedstrijd af.
Achteraf deed de ploeg van Marcel van Walderveen goede zaken want nummer twee sc Rouveen verloor thuis tegen DSV’61 met 0-2.
De geel blauwen staan nu zeven punten los op de ploeg die volgende week op bezoek komt op sportpark ‘t Achterveen ...Rouveen.