Weijenberg in duel met spelers van EZC
Weijenberg in duel met spelers van EZC Henk Friederichs

v.v. Heerde wint uitwedstrijd in Epe tegen EZC 84

Sport Ingezonden

Na een moeilijke periode in de competitie leek het er vorige week op dat de draad van overwinningen weer was opgepakt. dus met een goed gevoel naar Epe. De Heerdernaren kwamen sterk uit de startblokken wat veel kansen opleverde. Al in de dertiende minuut was het raak op aangeven van Nick Weijenberg kon Dennis Calkhoven de 0-1 noteren, na deze coal zakte het peil waardoor Heerde wel kansen kreeg maar geen doelpunten rust 0-1.

De mee gereisde supporters per fiets of auto moesten nog lang in de 2e helft wachten voordat Heerde de rustgevende 0-2 op het scorebord kreeg in de 69e min maakte Dennis Calkhoven zijn 2e in deze wedstrijd en zoals het spreekwoord het al zegt Als er 1 schaap over de ....... was het weer raak in de 72e en 74e minuur en weer alle twee door Dennis Calkhoven die daarmee zijn totaal score op 21 bracht in dit seizoen.

In de 90e minuut  maakte EZC nog de eretreffer maar de v.v. Heerde won verdiend deze wedstrijd .

Na 2 weken rust staat er op 23 april de alles beslissende derby op papier, dan ontvangen we de buren SEH op papier een echte topper op sportpark Molenbeek aanvang 17.00 uur.