Afbeelding
.

Wassink Notariaat heet voortaan Het Notarieel Epe

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

EPE- Wassink Notariaat is sinds afgelopen maandag officieel Het Notarieel Epe: een fullservice notariskantoor met expertise in familierecht, particulier- en commercieel vastgoed en ondernemingsrecht. 

Notaris Frank Wassink slaat hiermee na 27 jaar een nieuwe weg in. “Als eenpitter, zoals dat heet in het notariaat, is het bijna niet te doen. Er komt zoveel bij kijken. Het is fijn om dan te kunnen overleggen en om terug te kunnen vallen op een grotere organisatie”, legt hij uit. “Je hoeft niet alles meer zelf te bedenken, zoals bijvoorbeeld met de coronamaatregelen het geval was. Beroepsinhoudelijk geldt dit ook: we werken met veel modellen en die veranderen continu. Je moet alles goed bijhouden. Het is fijn om dan met collega’s te kunnen sparren. Daarbij: ik zal over een aantal jaren stoppen met werken en voor een opvolger is het fijn om in een grotere organisatie terecht te komen.” De keus om aan te sluiten bij Het Notarieel was snel gemaakt. “Zij hebben mij een aantal jaren geleden al eens benaderd. Daarnaast ken ik de organisatie en ook een aantal mensen dat er werkt. Het voelde dus heel vertrouwd.” Het team van het notariskantoor is ook content met deze ontwikkeling. “Voor hen is het fijn dat ze gebruik kunnen maken van de expertise van andere kantoren. Dat gaat overigens over en weer. Ons kantoor heeft bijvoorbeeld een grote familiepraktijk en nalatenschap praktijk. Groter dan je bijvoorbeeld bij een stadskantoor treft. Het is mooi als je dan iets voor elkaar kunt betekenen.” 

De Eper notaris sluit zich dan wel aan bij het grootste notariskantoor van Nederland, maar blijft zelfstandig. “Alles blijft hetzelfde: hetzelfde team, dezelfde aanspreekpunten en werkwijze.” Hoe toevallig, én symbolisch: tijdens het interview wordt de bestickering op het raam aangepast. Het logo van Wassink Notariaat maakt plaats voor dat van Het Notarieel Epe. “Dat is eigenlijk de grootste verandering voor de mensen: een nieuwe naam op de gevel. En we zullen met een andere naam de telefoontjes aannemen.” Voordelen voor de klant zijn er zeker: “Ik hoef bijvoorbeeld niet meer na te denken over de aanschaf van nieuwe printers, of de website, maar kan me volledig focussen op het werk zelf en daarmee dus op de klant. Deze stap komt de kwaliteit en continuïteit ten goede”, stelt Frank. Wat overigens blijft is het ‘dorpse’ gevoel: “De persoonlijke, laagdrempelige benadering blijft zoals men van ons is gewend. Heb je vragen of kunnen we ergens mee van dienst zijn; je bent van harte welkom op het kantoor.” Het Notarieel Epe is gevestigd aan de Stationsstraat 6 in Epe. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0578-678100 of kijk op www.hetnotarieel.nl.