VIOS Logo Foto: Bertus van den Oosterkamp

Vios Vaassen ziet imponerende zegereeks eindigen tegen AVW ‘66

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

c.s.v.VIOS-Vaassen ziet imponerende zegereeks eindigen tegen AVW ‘66

WESTERVOORT – Na zes zeges op rij moet Vios Vaassen het weer eens doen met 0 punten. Op bezoek bij AVW ‘66 uit Westervoort kreeg Vios Vaassen 4 goals tegen en kwam het zelf niet tot scoren.

Vios Vaassen trad om 14:30 aan op het rustige maar vooral koude Sportpark Hamerden. De wedstrijd begon niet goed voor de Vaassenaren. In de 5e minuut van de wedstrijd wist AVW ’66 de verdediging van Vios Vaassen met combinatiespel uit te spelen om de 1-0 te noteren op het scorebord. Hierna probeerde Vios het spel meer naar zich toe te trekken wat resulteerde in een goede kans voor Mathijs Meijer. De fysiek sterke middenvelder kreeg de bal in zijn voeten van Mehmet Akalin en kon vrij inschieten. Echter wist de keeper van AVW ’66 met een redding de 1-1 te voorkomen.

Het duurde niet lang of de volgende tegenslag voor de ploeg van Maikel Amzand was een feit. In de 12e minuut van de wedstrijd moest Rein van Wijngeeren het veld verlaten met een knieblessure. Julian Smit was zijn vervanger. In de daaropvolgende minuten probeerde Vios zich te herpakken met combinatievoetbal. Tot een grote kans kwam het uiteindelijk niet.

Pas in de 29e minuut was er weer wat te beleven in het koude Westervoort nadat AVW ’66 de 2-0 op het scorebord wist te noteren. Het doelpunt kon op veel weerstand rekenen van grensrechter, spelers en publiek vanwege vermoedelijke buitenspel. De scheidsrechter bleef uiteindelijk bij zijn beslissing en de 2-0 was een feit.

Waar Vios Vaassen de eerste 45 minuten nog kansen creëerde, was de tweede helft aanmerkelijk slechter. De koploper uit Vaassen voetbalde haast onherkenbaar. In de 54e werd dit ook zichtbaar op het scorebord nadat de linksbuiten van AVW ’66 de 3-0 wist in te koppen. Tien minuten later was het de spits van AVW ’66 die Robin de Vries wist uit te spelen na een steekpass en de eindstand noteerde op het scorebord, 4-0.

Volgende week, zaterdag 26 november, speelt Vios Vaassen uit tegen Oene om 17.00 uur. Hopelijk weten de Vaassenaren dan wel de wedstrijd winnend af te sluiten.