De 0-1 van Daan Nijmeijer
De 0-1 van Daan Nijmeijer Henk Friederichs

Heerde speelt met ruime overwinning kater weg van laatste weken

Sport Ingezonden

HEERDE- v.v. Heerde speelde in Barneveld een degelijke wedstrijd met als uitslag een monsterscore van 0-10.

Dat daar de gehele ploeg weer aan toe was na enkele teleurstellende weken kon je dan ook terug zien in het verloop van de wedstrijd.

Onder prachtige weersomstandigheden probeerde Barneveld door soms fysiek voetbal het Heerde moeilijk te maken om goed combinatie voetbal te spelen.

Gelukkig door doelpunten van Daan Nijmeijer, Raoul Wijenberg en Dennis Calkhoven ging de v.v. Heerde de rust in.

Met Nick Boterman ipv Rico Vos ging Heerde volop aan de slag om een hogere score te maken.

Barneveld snakte naar adem en waren al lang blij dat de score niet hoger werd.

Maar dat duurde niet lang want door doelpunten in de 2e helft van Dennis Calkhoven 3x,Nick Wijenberg 2x,Raoul Weijenberg 1x en de tiende door Corstiaan Altenburg.kwam deze monsterscore tot stand.

Het was dan ook een compliment aan de spelers dat ze tot de laatste minuut er alles aan gedaan hebben en met enkele prachtige doelpunten werd Dennis Calkhoven met 4 doelpunten de man van de wedstrijd.

Een mooie bijkomstigheid was de gelijke spelen van de concurrenten SEH en EFC.

Hierdoor wordt het weer spannend boven aan de ranglijst.