Afbeelding

Bodycombat bij Fysio+ Fitness NOV

Algemeen

WAPENVELD- Vanaf januari gaat Fysio+ Fitness NOV starten met de nieuwe HIIT les Bodycombat. Wil jij weten wat HIIT en Bodycombat is? Schrijf je dan in een voor een kennismaking tijdens de opendag op 5 januari 2019 om 11.30 uur. Inschrijven kan via de website www.fysiofitnessnov.nl/open-dag-2019.

Bodycombat is goed voor jouw conditie, vetverbranding, coördinatie, snelheid en niet te vergeten jouw rompstabiliteit. Het is een goede aanvulling wanneer je al aan kracht- cardiotraining doet of wanneer je op zoek bent naar een energieke les. Bodycombat is gebaseerd op oosterse gevechtssporten met bewegingen uit karate, taekwando, kung fu, kickboxing, en tai chi. Al snel krijg jij een betere conditie en versterk je jouw benen, schouders, armen, rug en buikspieren. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en maakt makkelijke bewegingen.

Vanaf woensdag 2 januari starten bij Fysio+ Fitness NOV twee groepslessen Bodycombat. Op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur en op maandag van 18.00 tot 19.00 uur. Wil jij dit een keer uitproberen vraag dan een gratis dagpas aan op www.fysiofitnessnov.nl of bel 038-4479999.