vv Heerde in de aanval Foto: Bert Rozendal

VV HEERDE OVERTUIGT TEGEN IJVV (4-1)

Sport Ingezonden

Heerde is hekkensluiter af

Heerde doet weer helemaal mee in de strijd voor handhaving na een klinkende en dik verdiende 4-1 overwinning op concurrent IJVV. Dennis Calkhoven werd de man van de wedstrijd door de eerste drie treffers voor de thuisclub te maken. De laatste twee vielen in de eerste vijf minuten na rust, waarmee het duel gespeeld was. „Vandaag lukte het ons om de kansen af te maken, dat was het grote verschil met andere wedstrijden. Dan zie je dat je kwaliteit genoeg hebt”, zag de vanwege veel blessures tijdelijk teruggehaalde Michael Wolf.

Heerde – IJVV 4-1 (1-0). 22. Dennis Calkhoven 1-0, 47. Calkhoven 2-0, 49. Calkhoven 3-0, 81. 3-1 (eigen doelpunt), 85. Max de Rooy 4-1.