Goede doelman
Goede doelman Foto: Bertus van den Oosterkamp

Oeken - VIOS 1-1

Sport Ingezonden

Vandaag staat de wedstrijd tegen Oeken op het programma. Vios begint sterk aan de wedstrijd en weet in de 13e minuut via Thomas en Mehmet een mooie aanval op te zetten die resulteert in een goal van Richard van Beek. Een minuut later krijgt Vios het even benauwd na een klutsbal voor eigen goal, maar Robin kan de bal oppakken. In de 20e minuut krijgt Vios een grote kans na een goede actie van Mehmet, maar Richard van Beek wordt niet bereikt. Later leidt een lage corner van Richard tot een grote kans. Oeken kreeg in de eerste helft veel vrije trappen, maar wist ondanks dat geen grote kans te creëren. We gaan de rust in met een 0-1 stand.

Na de rust is Oeken de sterkere partij. In de 47e minuut krijgt Oeken direct een grote kop kans, die mis gekopt wordt. Een rommelige tweede helft leidt tot de gelijkmaker van Oeken ver in blessuretijd. De wedstrijd eindigt in 1-1.