Afbeelding
Foto: Archief

Heel modeweekend in Epe

· leestijd 1 minuut Algemeen

EPE- Op zaterdag 25 én zondag 26 maart staat Epe geheel in het teken van de mode! 

Zowel op zaterdag als op zondag zijn er diverse modeshows gepland waarbij de nieuwste trends voorbij komen. Op zaterdag vinden er twee shows plaats op de plankier bij de Grote Kerk in Epe. “Natuurlijk weer met professionele mannequins en dressmen”, vertelt Christine Hullegie van Sisters in Lingerie. Zij organiseert samen met Sjacco Gerritsen, Wilma Braakman en Leontine van Wijk als modecommissie van de Ondernemersvereniging Epe het jaarlijkse Modespektakel. Deelnemers aan dit spektakel op zaterdag zijn Moon, What’s New, Kuijt Epe Women- & Menswear, Hema, Markt, Yoi Fashion, Sisters in Lingerie, Wedo Mode, ruilwinkel Shop4Nop met kinderkleding, Shoeby, Lena2Fashion. Fleur Inn Groenstyling zorgt voor de aankleding. Robert Bos opticiens en Pearle Opticiens zorgen voor de brillen en zonnebrillen. Sieraden van Fokke Fennema en Juwelier Huijssoon worden geshowd. Ami Kappers en Top Chic nemen de mannequins en dressmen onder handen en Pour Vous verzorgt de make-up. De shows op zaterdag zijn om 13.00 en om 15.00 uur.

Nieuw: show op zondag

Nieuw dit jaar is een show op zondag. “We willen het begin van het Koopzondagenseizoen markeren met een weekend vol mode. Daarom verzorgen we, naast het spektakel op zaterdag, op zondag een modeshow vanuit Grand Café Cornelis op het horecaplein. Net als in september zullen de modellen gezichten uit de winkels van de deelnemers zelf zijn. De vorige keer was het ook een succes en daarom gaan we het nog een keer proberen. Het wordt lekker ongedwongen. Iedereen vult het op zijn eigen manier in.” Om 14.00 uur start de show met Moon, What’s New, Kuijt Women- & Menswear, Markt, Hema, Yoi Fashion, Sisters in Lingerie, Takko, Ter Stal mode, M&S mode en volwassenen en kinderkleding van ruilwinkel Shop4Nop. “We hebben dit jaar meer deelnemers dan voorgaande jaren. Het is ook hartstikke leuk dat de ruilwinkel Shop4Nop met tweedehands kleding mee doet.” De winkel zijn zondag 26 maart geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
“We hopen dat het mooi weer wordt”, besluit Christine lachend. Kom genieten van een weekend vol mode in Epe! Alle deelnemende zaken zijn ook te vinden op winkeleninepe.nl/modeweekend-25-26-maart