Clubmanager Henk Noor en trainer Mike Dunk zijn klaar voor het jubileumfeest
Clubmanager Henk Noor en trainer Mike Dunk zijn klaar voor het jubileumfeest .

5-jarig jubileum Anytime Fitness Epe

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

EPE- Vrijdag 16 februari viert Anytime Fitness Epe haar 5-jarig jubileum. “Dat had heel anders gekund”, valt clubmanager Henk Noor met de deur in huis. “Een community opbouwen kost tijd, en ondanks dat we ons in de beginperiode in de coronatijd bevonden, waarbij sluiting van sportscholen aan de orde was, is het gelukt. Door steun van onze leden zijn we hier doorheen gekomen, dat maakt ons, met dank aan de leden, extra trots dat wij nu ons eerste lustrum kunnen vieren.” 

Zeg je Anytime Fitness, zeg je gemak, plezier en persoonlijk. Henk licht dit toe: “We zijn 24/7 open, je hoeft dus geen rekening met openingstijden te houden. Daarbij geldt je lidmaatschap voor alle 5.000 sportscholen wereldwijd. Ook bieden we een grote toegankelijkheid van de lessen, waardoor je op alle niveaus mee kan doen. We zijn er voor iedereen die aan haar of zijn gezondheid wil werken. We werken met een gebruiksvriendelijke app met workouts, organiseren maandelijks een challenge, waarbij we leden uitdagen en er kleine prijsjes te winnen zijn. En natuurlijk begeleiden we de mensen op de vloer. Je kan altijd vragen stellen. Omdat we relatief kleinschalig zijn, kennen we alle leden bij naam. Kom je bij ons sporten dan starten we met een persoonlijke intake zodat je verantwoord sport. Er zijn regelmatig contactmomentjes en als het wat minder met iemand gaat, maken we tijd voor je, met een kopje koffie erbij en bespreken we waar je tegenaan loopt. Van leden horen wij terug dat zij zich bij ons thuis voelen. We verwachten dit gevoel tijdens de jubileumviering ook uit te stralen.” 

Het 5-jarig jubileum wordt op 16 februari gevierd met tal van activiteiten. “We geven groepslessen en workshops om mensen kennis te laten maken met het diverse aanbod. Ook de sportmasseur Kasia is aanwezig en er is een leefstijlcoach van X-Fittt GLI, voor een gezondheidscheck. Er is een winactie met kans op mooie prijzen, en uiteraard een feest met een hapje en een drankje en een live DJ. Daarbij zijn leden, maar zeker ook niet leden van harte welkom, dus kom gewoon langs”, nodigt Henk iedereen uit. Heb je nog vragen over Anytime Fitness Epe, of specifiek over de jubileumviering, stuur dan een e-mail naar epe@anytimefitness.nl of neem telefonisch contact op via tel. 0578-200004 of stuur een berichtje naar tel. 06-22323375. Anytime Fitness Epe vind je aan de Hoofdstraat 70.