Afbeelding
Foto: .

Lions Club Epe steekt handen uit de mouwen

· leestijd 1 minuut Algemeen

EPE – De stoepen rondom Huis van de Buurt Vegtelarij in Epe zijn schoongemaakt. Onkruid werd verwijderd, de perkjes gesnoeid. Diverse leden van de Lions Club Epe hebben de afgelopen week met recht de handen uit de mouwen gestoken. Een commissie met dezelfde naam probeert eens in de zoveel tijd een project in de gemeente op te pakken. Dit keer was de nabije omgeving van dit buurtgebouw aan de beurt. Koppel-Swoe en de andere gebruikers van Huis van de Buurt Vegtelarij zijn de serviceclub zeer erkentelijk.

Marian Kemper directeur-bestuurder van Koppel-Swoe vertelt: “Het is geweldig dat Lions Club Epe dit heeft opgepakt. We hebben al zo veel aan hen gehad omdat de opbrengst van hun jaarlijkse haringparty besteed is aan de inrichting en aankleding van enkele ruimtes in Huis van de Buurt Vegtelarij. Toen ze een paar maanden geleden die cheque kwamen aanbieden, vertelde een afvaardiging van hun commissie ‘handen uit de mouwen’ al dat ze graag meer willen doen voor Huis van de Buurt Vegtelarij.”

Fred Weenink vult aan. Hij spreekt namens de commissie ‘handen uit de mouwen’ van Lions Club Epe: “Vorig jaar hebben we ruim 15.000 euro ingezameld tijdens onze haringparty. Van dat geld hebben we al heel veel mooie dingen gedaan. Maar we hebben als Lions Club Epe ook meteen aangegeven om betrokken te blijven bij Huis van de Buurt Vegtelarij. We zien dat hier zeer veel waardevol werk gedaan wordt. Daarom hebben we ook rondom het gebouw graag ons steentje bijgedragen. Het motto van Lions International is niet voor niets ‘wij helpen’. Heb jij een hulpvraag? Laat het vooral weten via onze website www.epe.lions.nl.” 

Naast een afvaardiging van Lions Club Epe, staken diverse medewerkers van Koppel-Swoe ook de handen uit de mouwen. Samen zorgde het gezelschap er voor dat er het er rondom het Huis van de Buurt Vegtelarij weer keurig uitziet. Bilge Yeleser, sociaal werker bij Koppel-Swoe is trots op de plek waar ze zelf veel van haar werkuren doorbrengt: “Ben je benieuwd naar de werkzaamheden die hier allemaal gebeuren? Stap gerust eens bij ons binnen.” 

Wil je meer weten over de diverse werkzaamheden van Koppel-Swoe? Stuur dan een mail naar info@koppelswoe.nl, bel naar tel. 0578-676767 of kijk op de website www.koppelswoe.nl.