Afbeelding
Foto: Studenten van ROC Aventus organiseren een Sinterklaasmiddag voor kinderen uit Vaassen.

Sinterklaasfeest Triton

Algemeen

VAASSEN– Koppel-Swoe viert 29 november van 14.30 tot 17.00 uur een Sinterklaasfeest bij het Huis van de Buurt Triton in Vaassen. 

De activiteiten zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ook ouders en verzorgers zijn deze middag van harte welkom aan de Jasmijnstraat 36. Aanmelden kan via Marlina Blokland, sociaal werker bij Koppel-Swoe. 

Tijdens dit Vaassense Sinterklaasfeest worden er verschillende activiteiten gehouden voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo kan iedereen die dat wil geschminkt worden en mogen de aanwezige kinderen cakejes versieren. Verder gaan de pieten vertellen hoe het is om cadeautjes langs de huizen te brengen. En tussendoor mogen de aanwezigen smullen van lekkere pepernoten. Een bezoekje van Sinterklaas mag natuurlijk niet ontbreken bij dit feest. Uiteraard komt iedereen aan de beurt om even met de goedheiligman te kletsen. Ook brengen de pieten een zak vol cadeautjes mee. Wil jij je aanmelden voor deze dag? Of heb je nog andere vragen? Bel of mail dan naar Marlina Blokland, sociaal werker bij Koppel-Swoe via tel.: 06-28787049 of email: m.blokland@koppelswoe.nl. Geef bij de aanmelding de voor- en achternaam en leeftijd van het deelnemende kind door. Meld ook even of er bij de kinderen onverhoopt sprake is van een allergie.