Afbeelding
Foto: Miranda van Ruilwinkel Shop4Nop en Mariska van de Bibliotheek Noord-Veluwe slaan de handen ineen voor de spelletjesmiddag

Spelletjesmiddag bij bieb Epe

Algemeen

EPE- Donderdag 28 maart vind de eerste spelletjesmiddag voor volwassen plaats in de bibliotheek in Epe. Van 14.30 – 16.30 uur staan er diverse spelletjes vanuit de Ruilwinkel Shop4Nop voor je klaar om onder het genot van een gratis kop koffie of thee fanatiek mee aan de slag te gaan. 

Ruilwinkel Shop4Nop en de Bibliotheek Noord-Veluwe organiseren deze spelletjesmiddag gezamenlijk. De spellen die gebruikt worden komen van Ruilwinkel Shop4Nop. De spellen zijn alleen tijdens de spelletjesmiddagen in de bibliotheek aanwezig. Ben je een spelletjesfanaat en 18 jaar of ouder en wil je weleens uitgedaagd worden door anderen? Kom naar de eerste spelletjesmiddag. Mariska Jumelet, manager Ontmoeting & Verblijf bij de Bibliotheek Noord-Veluwe, kijkt uit naar de eerste spelletjesmiddag. “De spelletjesmiddag in de bibliotheek is een nieuw initiatief en komt voort uit de ontmoetingstafel, waar de Bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar mee begonnen is. Ontmoeten en verbinden is het thema voor deze middag. En spelletjes zijn natuurlijk dé manier om gezellig anderen te ontmoeten. Smaakt het samenspelen naar meer kom dan ook naar onze volgende spelletjesmiddag. Die is op 25 april, ook in de bibliotheek in Epe.” Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.