Florian Sinselmeijer uit Epe houdt woensdag 3 januari weer een offline game en chill-middag voor jongeren in Kulturhus EGW.
Florian Sinselmeijer uit Epe houdt woensdag 3 januari weer een offline game en chill-middag voor jongeren in Kulturhus EGW. Foto: Kulturhus Epe

Offline game en chill-middag in Kulturhus EGW

Algemeen

EPE- Florian Sinselmeijer uit Epe houdt woensdag 3 januari een offline game en chill-middag voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Kom je die middag ook naar Kulturhus EGW aan de Stationsstraat in Epe? De toegang is gratis. Florian, vrijwilliger bij Kulturhus EGW, heeft vorig jaar voor zijn maatschappelijke stage al eens een dergelijke middag gehouden. Vanwege doorslaand succes gaat de Epenaar dat komende woensdag wederom doen. “De Programmaraad van Kulturhus EGW organiseert verschillende dingen zoals cabaretavonden, kindervoorstellingen en het Cultureel Café op zondagmiddag. Het is erg leuk dat ik voor de tweede keer offline game en chill-middag mag organiseren. Toch weer iets heel anders.” Tijdens deze middag gaat Florian met hulp van enkele andere vrijwilligers de ruimte inrichten met stoelen en tafels. Uiteraard zijn er veel kaart- en bordspellen aanwezig. Ook zorgt Florian voor een hapje en een drankje. Net als de vorige editie is er,  speciaal voor jongeren die een potje willen schaken, iemand van de Eper Schaakvereniging ‘De 7 Pionnen’ aanwezig. Daarbij stelt Ruilwinkel Shop4Nop enkele spellen beschikbaar. De offline game en chill-middag vindt woensdagmiddag 3 januari plaats van 14.00 tot 17.00 uur. Florian tot slot: “Als je wilt, dan mag je natuurlijk ook je eigen spel meenemen. Kom je ook?”