Afbeelding
.

Kledingbeurs in de Open Poort Hattem

Algemeen

HATTEM - Op vrijdag 20 oktober van 19.30 – 21.00 uur en op zaterdag 21 oktober van 10.00 – 11.00 uur is er in de Open Poort weer een kledingbeurs. 

Op de kledingbeurs wordt volwassenkleding, kinderkleding en speelgoed verkocht. Van het opgebrachte geld is 70% voor de koper, en 30% voor een goed doel. Elk seizoen verdelen ze het over twee goede doelen; een landelijk doel en een plaatselijk doel. Dit keer: Stichting ZOA en Stichting Leergeld. De overgebleven kleding mag worden geschonken. Deze kleding gaat dit keer onder andere naar Stichting de Wijkwieg en CRR: Christian Refugee Relief.

De kledingbeurs wordt vanaf 2019 georganiseerd en is tot nu toe een groot succes. Alle mensen uit Hattem en omstreken zijn bij deze uitgenodigd om langs te komen en te kopen voor het goede doel. “Het is de bedoeling om mooie kleding weer te verkopen voor rommelmarktprijsjes. Zo houden we rekening met duurzaamheid en help je iedereen. De één heeft de kledingkast weer netjes en de ander is weer blij met een ‘nieuwe’ outfit. Van kindermaat 50 t/m volwassen XXL en speelgoed. 

Kijk voor meer informatie op de Instagram- of Facebookpagina: Kledingbeurs Hattem of mail naar: kledingbeurshattem@hotmail.com.