Afbeelding
Foto: .

Kledingbeurs in de Open Poort Hattem

Algemeen

HATTEM - Op vrijdag 14 april van 19.30 – 21.00 uur en op zaterdag 15 april van 10.00 – 11.00 uur is er in de Open Poort weer een kledingbeurs. Hier is iedereen welkom. 

Op de kledingbeurs wordt volwassenkleding, kinderkleding en speelgoed verkocht. Het opgebrachte geld is dit seizoen voor het MPH: Maaltijd Project in Hattem. De overgebleven kleding kan worden geschonken aan stichting Oekraïne projecten, waar Hattemers betrokken zijn die het uitdelen in Oekraïne. 

Op donderdag 13 april is de laatste inzamelingsdag: Breng je het dan, dan is 70% van de opbrengst voor jezelf, en krijg je de kleding weer mee naar huis die niet verkocht is. Uiteraard mag je dit ook daarna alsnog doneren. Wil je mee doen? Dan moet je het wel zelf prijzen. Dit werkt als volgt: kies een zelfbedachte code van 4 of 5 karakters die je gebruikt voor elk product. Plak op elk kledingstuk/speelgoed een stuk schilderstape (niks anders) met daarop 3 dingen: de maat, de zelf bedachte code en de prijs. De kleding met een sticker mag je brengen op donderdag 13 april van 19.00 – 20.30 uur. De opbrengst en overgebleven kleding mag je weer ophalen op zaterdag 15 april tussen 14.00 en 14.30 uur. 

Wil je meer informatie of wil je op de hoogte gehouden worden voor een volgende beurs is? Kijk dan op de Instagram- of Facebookpagina: Kledingbeurs Hattem of mail naar: kledingbeurshattem@hotmail.com

Vrijwilligers gezocht

Ze zoeken nog vrijwilligers voor het afbouwen: zaterdag 15 april van 11.00 - 13.00 uur. Heb je zaterdag een handje over, wil je dan een mail sturen naar: kledingbeurshattem@hotmail.com