Afbeelding
Foto: van links naar rechts penningmeester Bart Eggink, Notaris Frank Wassink en voorzitter Klaas Dijkstra

Opening SOF

Algemeen

EPE- Stichting SOF Epe, de Sport, beweeg en Ontmoetings Faciliteit, heeft afgelopen week de opstalakte en gebruikersovereenkomst met de gemeente Epe getekend, ten overstaan van notaris Frank Wassink van Het Notarieel. 

SOF is op woensdag 7 maart in gebruik genomen. De stichting SOF staat voor het stimuleren van sport, bewegen en ontmoeten in de wijk Epe-Noord, zodat een gezonde leefstijl en de leefbaarheid in de wijk wordt gestimuleerd. Dit project is tot stand gekomen samen met buurtvereniging Hoge Weerd en opgeleverd door aannemer Yalp/Vario. In opdracht van de gemeente Epe wordt het openbare straatwerk netjes gemaakt en daarna kan hoveniersbedrijf Van Triest B.V. starten met beplanting en inzaaiwerk. Ook wordt er nog een insectenhotel geplaatst door Hartraad. 

Feestelijke opening

Natuurlijk wordt SOF feestelijk geopend en wel op zaterdag 22 april om 14.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan verschillende activiteiten deel te nemen en bij de opening aanwezig te zijn. Naast een wedstrijd walking basketball (60 plussers) van 13.15 - 13.45 uur, geeft Marjolein Kroese een demonstratie bootcamp van 13.30 - 14.00 uur. Inmiddels is bekend dat wethouder Maarten Heere de openingshandeling gaat verrichten en tenslotte zal buurtbewoner en zanger Dennis Wiltink de feestelijke middag afsluiten met een optreden. (14.15 - 14.45 uur). Wil je meer informatie en/of helpen bij toekomstige activiteiten, geef je op via info@sofepe.nl