Afbeelding
Foto: Archief speeltuin Emst

Sinterklaas komt naar Emst

Algemeen Ingezonden

De speeltuinvereniging in Emst kreeg laatst wel een heel speciaal telefoontje. Niemand minder dan Sinterklaas wilde graag een feestelijke intocht in Emst. We hebben het een paar jaar wat sober moeten vieren, maar dit jaar kunnen we weer als vanouds genieten van dit fantastische kinderfeest. Natuurlijk hebben we daarom JA gezegd tegen Sinterklaas.

Sinterklaas gaf aan dat we op 19 november naar hem uit kunnen kijken. Hij neemt gelukkig weer een heleboel Pieten mee. De intocht zal beginnen om 13.30 uur en zal starten op de hoofdweg en gaat richting rotonde/oranjeweg. Het rondje wat Sint zal volgen is: Kruising bij Kerk - Hoofdweg – Oranjeweg – Kerkhofweg – Gelders kwartier – Ds. Van Rhijnstraat – Hezeweg - Kuilakkerweg – Hullandstraat – Ds. Van Rhijnstraat – Speeltuin.

We eindigen in de speeltuin, waar de kinderen Sinterklaas en de pieten gedag kunnen zeggen. Alle schoolgaande kinderen in Emst, en de kinderen die naar “het Muizenholletje” gaan, hebben een kleurplaat gekregen. Hier zit ook een wedstrijd aan gekoppeld. Sinterklaas zal na de intocht in de speeltuin de prijzen uitreiken aan de prijswinnaars die de mooiste kleurplaten hebben gemaakt. Zorg er daarom voor, dat uiterlijk maandag 14 november de kleurplaten zijn ingeleverd. Dit kan bij de speeltuin, in de brievenbus. Heb je geen kleurplaat gehad en wil je wel graag meedoen? Kijk dan even op www.speeltuinemst.nl om deze te downloaden. 

Je kunt Sinterklaas ook nog een berichtje, of je verlanglijstje sturen. Ga hier voor naar facebook.nl/sint-Emst. 

Mede namens de ondernemers van Emst en bijdrage van de gemeente Epe zijn de voorbereidingen voor deze feestelijke dag in volle gang. 

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de intocht!