op de foto vlnr: Ralf Knibbeler, Pieter Pols, Celeste den Besten, Nienke Wagenaar, Esmee Vis, Diane Wensink, Eduard Wullink en Andre Kragt.
op de foto vlnr: Ralf Knibbeler, Pieter Pols, Celeste den Besten, Nienke Wagenaar, Esmee Vis, Diane Wensink, Eduard Wullink en Andre Kragt. Foto: Monique Wensink

Nieuwe assistent baantrainers bij AV de Gemzen

Algemeen Ingezonden

HEERDE- AV de Gemzen is n verheugd dat 8 cursisten de interne opleiding voor assitent baantrainer met succes doorlopen hebben. Deze interne opleiding werd verzorgd door Harry Post. De opleiding bestaat enerzijds uit een theoretisch deel zoals de visie op de jeugdatletiek opgesteld door de Atletiekunie. Ook de leerlijnen binnen de atletiek, welke we als atletiekvereniging nastreven, komen aan bod. De belangrijkste atletieknummers worden in theorie doorgenomen, maar uiteraard ook uitgebreid in de praktijk.

De groep bestond uit 4 enthousiaste ouders van jeugdleden, deels al met een sportopleiding als achtergrond en een 4-tal jeugdleden. Zij werden tijdens de clubkampioenschappen in het zonnetje gezet.