CVO 2
CVO 2 Foto: Fred Rijckenberg

Rolstoelhandbal competitie in de Wieken

Algemeen

VAASSEN- Afgelopen weekend vond de rolstoelhandbal competitie in de Wieken te Vaassen plaats.

CVO 1 bestaande uit Tom Beekman, Bjorn ten Arve, Sharon Prins, Erik Prins, Liese Wijngaards (coach) Jan Baak, Marit Hagen, Arie Velthoen, Tom Roerink (afwezig: Barry Scholten) begon tegen Ventura 1. Een slechte start zorgde voor een snelle 4-0 achterstand. Team 1 wist wat ze te doen stonden, vol gas erop! Rust 4-4. In de rust alles besproken en ze wilden voor de winst gaan, dus nóg en tandje erbij! De 2e helft ging geslaagd en dit resulteerde in een 9-7 winst voor CVO 1. Daarna mocht CVO 2 bestaande uit Coen Heibrink, Leo Broekers, Jan Willem Hekkert, Erik Prins, Mandy Scholten (coach) Yvonne Hekkert, Myrthe van Norel, Jeroen Mensink (afwezig: Astrid en Jos Klein Herenbrink, Han Roerink, Leon de Ruiter, Margreet Lodewick, Pierre Ramakers) in actie komen tegen CSV 2. Een tegenstander van klasse dat vorig jaar kampioen is geworden. Een zeer lastige pot, maar het team heeft laten zien dat er kansen zijn, het team steeds meer groeit en ze beter worden. Eindstand 17-1. Als laatste de derby CVO 1 - CVO 2. Een tribune vol publiek zag mooi, sportief handbal op het veld en daarnaast ook veel groei in beide teams. Eindstand 18-1.