Afbeelding
.

Nieuw event: Gospel in de Grote Kerk Epe

· leestijd 1 minuut Algemeen

EPE- Zaterdag 24 juni zal Gospelkoor G-Roots (bekend als backing vocals van onder andere Anastasia, Diggy Dex, Guus Meeuwis en Edsilia Rombley) mét live band, het dak van de Grote Kerk in Epe er bíjna af zingen. Namens Jazz and More comes to town Epe en Stichting Kenya Kinderen vindt er op de laatste zaterdag van juni een te gek nieuw event plaats in de Grote Kerk Epe. Gospelkoor G-Roots zal met 12 geweldige, enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen met jarenlange podiumervaring en voltallige eigen live band een mega swingend optreden geven. De passie van G-Roots komt voort uit de wortels van Black Gospel; het verspreiden van de liefde en de blijde boodschap door middel van zang en muziek. Ze hebben niet alleen backings van bekende artiesten gedaan zoals Berget Lewis, Shirma Rouse, Typhoon en Ruben Hein maar ook live optredens gegeven in De Wereld Draait Door, RTL Late Night, Podium Witteman, Even tot Hier etcetera. 

De missie van Jazz and More comes to town Epe is om meerdere muziekmomenten in het jaar te brengen. Om te laten horen, zien en voelen wat muziek met mensen doet. “Uiteraard zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de 5 zaterdagen in de zomer (15 juli t/m 12 augustus), maar we vinden het te gek om nu aan te kondigen dat we al eerder een tof event mogen organiseren.” Jan-Egbert, programmeur Stichting JAZZ EPE: “We zijn ontzettend trots dat we de kwaliteit van dit geweldige gospelkoor met band mogen brengen in Epe. En dan ook nog in de Grote Kerk als indrukwekkende locatie. Het gevoel van kracht en hoop uit de gospelmuziek zal er vanaf spatten!”

Stichting Kenya Kinderen

Stichting Kenya Kinderen zet zich in om kinderen, die door niemand opgevangen kunnen worden, onder te brengen in kindertehuizen, hen een veilig ‘thuis’ te bieden, een opleiding te geven en hen uitzicht te bieden op een goede toekomst. Erwin van Andel (oprichter Stichting Kenya Kinderen): “Met de hulp die wij als stichting uit Epe kunnen geven, bieden we een hoopvol toekomstperspectief voor de kinderen aan de andere kant van de wereld. Het blijft ongelofelijk bijzonder om te zien wat voor veerkracht deze kinderen hebben en hoeveel vreugde zij uitstralen. En dit gevoel hoor je ook terug in het gospelkoor.” Vandaar dat deze speciale avond een perfecte match is met Stichting Kenya Kinderen. De opbrengst van de kaartverkoop gaat dan ook naar dit goede doel.

Kaarten zijn te verkrijgen bij JUMBO Van Andel, Fleur inn Groenstyling (alleen contant) en Bakkerij Commandeur. Ticketprijs bedraagt 12,50 euro (inclusief 1 consumptie). De deuren van de Grote Kerk Epe, Toren-ingang; Beekstraat 1A, zijn open vanaf 19.00 uur. Concert begint om 20.00 uur. Vooraf is er gratis koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Blijf op de hoogte via de website: epejazzandmore.nl. Facebook: JAZZ AND MORE comes to town EPE, Instagram: jazzandmorecomestotownepe.