Afbeelding
Foto: Eigen foto

Acro teams Hanze Gym Hattem in Leek

Sport Ingezonden

Op zaterdag 13 en zondag 14 april namen drie acro teams van Hanze Gym Hattem deel aan plaatsingswedstrijden in Leek.

Zaterdagochtend startte het C senioren duo Anna en Karen met een tempo oefening. Het team liet nette elementen zien en straalde met de dans. Ook hun balans oefening werd goed beoordeeld door de jury. Het duo mocht daarom het hoogste podium betreden en ontving een gouden medaille. C senioren trio Britt, Denisha en Milou startte hun wedstrijd met een goede balans oefening. Ze sloten hun wedstrijd af met een vrolijke tempo oefening met mooie elementen. Met een puntentotaal van 44.490 wist het team in een sterk deelnemersveld netjes negende te worden.

Zondag was het de beurt aan het andere C senioren trio, bestaande uit Jaylinn, Jo-Ann en Lieke. Als eerst mochten ze hun balans oefening laten zien. Na een kleine fout herpakte het team zich goed en sloot de oefening netjes af.  Later op de ochtend mochten ze weer de wedstrijdvloer betreden voor een tempo oefening, welke goed verliep. Het team werd knap vierde.

Alle drie de teams kijken terug op een geslaagd wedstrijdweekend in Leek. Ze gaan zich de komende weken voorbereiden op de volgende plaatsingswedstrijd op 18 en 20 mei in Den Bosch.

Afbeelding