Afbeelding
Foto: Eigen foto

Thuiswedstrijd acro Hanze Gym Hattem

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseerde Hanze Gym Hattem een plaatsingswedstrijd acro in MFC de Marke. Gedurende dit weekend namen maar liefst zeven teams van Hanze Gym Hattem deel aan deze thuiswedstrijd.
Het weekend startte op zaterdag met het E jeugd duo Feline en Yfke. Met een nette oefening werden de meiden knap vierde. De zaterdagwedstrijd werd afgesloten door het D+ senior duo Milana en Merle. Wederom liet dit team zien dat ze thuishoren in deze categorie. Met twee prachtige scores werd de eerste plek veroverd.
Op zondagochtend was het de beurt aan E jeugd trio Anna, Chloë en Maud. Het team swingde met hun oefening, wat goed was voor een vierde plek. E jeugd duo Ella en Pieke straalden op de vloer en kreeg daarvoor een zilveren medaille mee naar huis. In dezelfde categorie deden Maud en Lotte mee. Met een vrolijke oefening op muziek van The Lion King en nette elementen werd dit team eerste van de E jeugd duo’s.
Op zondagmiddag kwam het D senior trio Kyra, Quincey en Naomi in actie. Het team verbeterde zichzelf ten opzichte van de vorige wedstrijd. Ook de jury zag dit en beoordeelde hun oefening met 23.000. Deze mooie score was goed voor een bronzen medaille. Het laatste team wat deelnam aan de wedstrijd in Hattem was D+ junior trio Isolde, Maureen en Emily. De tempo oefening startte met een foutje, maar het team herpakte zich goed. Laten mochten ze hun balans oefening laten zien. Strakke dans en prachtige elementen zorgden voor een super score. De meiden werden netjes derde.

Als vereniging kijken we terug op een geslaagd wedstrijdweekend met mooie prestaties. We zijn trots op de organisatie en alle vrijwilligers, dankzij hen én onze sponsoren kon dit prachtige weekend plaatsvinden.