Logo Vios Foto: Bertus van den Oosterkamp

Vios gelijk tegen de Koploper.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Verslag van de wedstrijd ZAC tegen Vios Vaassen:

Het was een enerverende strijd op het veld van ZAC, waar de koploper van de competitie het opnam tegen Vios Vaassen, dat vorige week een overwinning behaalde op ‘s Heerenbroek. De spanning was voelbaar en Vios Vaassen begon sterk aan de wedstrijd.

In de 10e minuut brak Jasper Verstraten door de verdediging van ZAC en zette Vios Vaassen op een vroege voorsprong, 0-1. Ondanks de pogingen van ZAC om het initiatief te nemen in de aanval, slaagden ze er niet in om door de solide verdediging van Vios Vaassen te breken.

Hoewel ZAC enkele kleine kansen kreeg, was het voornamelijk Vios Vaassen die gevaarlijk was met afstandsschoten en kansen uit corners. In de 25e minuut verdubbelden Vios Vaassen de voorsprong met een doelpunt vanuit een corner, waardoor de score op 0-2 kwam.

Tot aan de 80e minuut hield Vios Vaassen stand, met slechts een paar kansen voor de tegenstander. Vios Vaassen probeerde zelf ook gevaar te stichten met afstandsschoten en kleine kansen.

In de 80e minuut begon het slotoffensief van ZAC. Ondanks de verdedigende inspanningen van Vios Vaassen slaagde ZAC erin om in de 83e minuut de gelijkmaker te scoren met een lang afstandsschot dat bedoeld was als voorzet, 2-2.

Na de gelijkmaker kreeg ZAC nog een aantal grote kansen, maar dankzij enkele belangrijke reddingen van Robin bleef het bij 2-2. In de 90e minuut kreeg Vios Vaassen nog een grote kans om de wedstrijd te winnen, maar de keeper van ZAC wist de inzet te stoppen.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. Volgende week ontvangt Vios Vaassen Zwart Wit ‘63.