Corona oefenwedstrijd vv heerde tegen vv Oene

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

vv Oene wint de oefenwedstrijd tegen de vv Heerde

Na een periode van onzekerheid over wel of niet kunnen voetballen speelden Heerde en Oene een nuttige oefenwedstrijd tegen elkaar.

Oene starte sterk en probeerde met combinatie voetbal Heerde onder druk te zetten maar tot echte kansen leide dat niet.

Je kon duidelijk zien dat beide teams het moeilijk hadden om de bal in de ploeg te houden ondanks hun goede bedoelingen, het spel vond dan hoofdzakelijk plaats op het middenveld.

Heerde creeerde enkele kleine mogelijkheden maar de grootste was toch voor Dennis Calkhoven maar doelman Riphagen van Oene was de uiteindelijke winnaar.

Daar tegenover werd ook een kopbal van Oene op een fantastische manier gepakt door Vincent Mosterd waardoor het leek om met 0-0 te eindigen bij rust.  Maar uit het niets scoorde Oene toch nog de 1-0 vlak voor rust.

Door enkele wijzigingen in de 2e helft werd het spelbeeld rommelig en Oene nam steeds met het hef in handen.

Het mooiste moment was dan ook voor Oene speler Jesper Mosterd hij bracht met een prachtige trap ver vanaf buiten de 16 meter Oene op 2-0, als voetballiefhebber ongeacht waar je voor bent gekomen, een doelpunt om van te genieten.

Nick Wijenberg kreeg een uitgelezen mogelijkheid om 1-2 te scoren maar de doelman van Oene kwam als overwinnaar uit deze situatie.

Maarten Tuin scoorde voor Heerde nog wel de 1-2 maar kon het tij niet meer keren.

Over het geheel genomen hebben de 2 ploegen onder leiding van scheidsrechter Rein van Leeuwen die het zonder de VAR moet doen een nuttige oefenwedstrijd gespeeld.

“Oud” trainer Bardy Verhoef ging dan ook met zijn team met een goed gevoel richting Oene met deze overwintering op de club waarmee hij ook een fantastische tijd heeft gehad.

Volgende week zaterdag speelt Heerde een oefenwedstrijd tegen de blauwen van AGOVV uiteraard zonder publiek.