Afbeelding

Prachtige afsluiting seizoen  SV EPE 4x4  JUMBO van Andel Champions League

· leestijd 1 minuut Sport

Zaterdag 20 Mei vond de afsluiting plaats van de voorjaarscompetitie SV EPE 4x4 JUMBO van Andel Champions League op sportpark “de Wachtelenberg” te Epe.

Onder de klanken van de Champions League muziek en onder het applaus van de vaders, moeders, opa’s , oma’s, broertjes, zusjes en supporters, waaronder de sponsor de heer Erwin van Andel van JUMBO Epe, betraden de jongens en meisje het prachtige hoofdveld van SV Epe waar ze per team werden opgesteld. Foto’s werden gemaakt en de finale wedstrijden van de voorjaarscompetitie konden beginnen.

Na afloop van de finale wedstrijden, welke plaatsvonden onder prachtige omstandigheden in een mooi voorjaarszonnetje op een schitterend geprepareerd hoofdveld, werden alle spelertjes beloond met een mooie herinneringsmedaille uitgereikt door de sponsor de heer Erwin van Andel.

SV Epe 4x4 coördinator “bondscoach” Dik Brummel keek terug op een prachtig seizoen, welke startte met zaalvoetbal in de sportzaal aan de Burgerenk en op 11 maart met de competitie. Vanwege de doorstroming naar de JO9 (F) pupillen werd de voorjaarscompetitie gespeeld met 4 teams, welke ieder zaterdag een gehele competitie speelden, daarnaast was er iedere woensdagmiddag training en zowel op de zaterdag als ook op de woensdag was de opkomst uitstekend.

Naast het voetbal werd er nog deelgenomen aan evenementen zoals de opening van het Marc Overmars Paastoernooi, de SV Epe speurtocht en op 3 juni volgt nog het SV Epe Tentenkamp.

De ouders, grootouders, de trainers Mark Zoer, Gerben Huiskamp, Michel Habets, Jan Krijgsman, Erik Uijttenboogaart en Simon Brummel, stadionspeaker Dirk Martens, fotograaf Rijk van Ark en alle spelers werden bedankt door bondscoach Dik Brummel.

Aan het eind van deze competitie werden de doelpunten geteld en werd duidelijk dat uiteindelijk het team van Barcelona winnaar was geworden en de volgende spelers kwamen met de hoogste scores:

Sven Berkhoff. Stan Habets, Nick van der Stouwe en Stijn Buitenhuis.

Deze spelers kregen als aandenken een kleine replica van de Champions League Cup , welke eveneens uitgereikt werd door de heer Erwin van Andel en zij worden bijgeschreven op de grote wisselbokaal van de 4x4 JUMBO van Andel Champions League Cup.

Na deze bijeenkomst was er voor alle spelertjes in de kantine nog drinken en patat geregeld. Het seizoen zit er hierdoor bijna op. Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni is nog het SV Epe Tentenkamp en op 10 en 17 juni nog twee trainings- zaterdagen aanvang 09:30 uur.

Op Vrijdag 25 augustus start de SV Epe weer het nieuwe seizoen met de SV Epe open dag. De 4x4 van Andel Champions League zal volgend seizoen zeker met 4 teams van start gaan, nieuwe spelers zijn uiteraard welkom waarna enige weken later de najaarscompetitie 2017 zal beginnen

Meer informatie via www.svepe.nl