Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Alles over het behalen van het Wft basis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door middel van een Wft Basis worden consumenten beschermt en de kwaliteit van advies gewaarborgd. De Wft (Wet op het financieel toezicht) is tot leven geroepen door de Rijksoverheid en het toezicht wordt uitgevoerd door De Nederlandsche Bank en Autoriteit Financiële Markten. Als je aan de slag wil gaan als adviseur is de Wft Basis een goed begin. Je moet namelijk verschillende modules behalen voor een beroepskwalificatie. Het proces begint echter altijd bij de Wft Basis. In dit artikel leggen wij uit hoe je de basis kan behalen.

Een Wft Basis certificaat behalen

Om dit certificaat te behalen moet het examen Wft basis succesvol worden afgelegd. Natuurlijk is het belangrijk dat je in de juiste leeromgeving je optimaal kan voorbereiden. Bij Hoffelijk bieden wij een digitale leeromgeving waar jij je optimaal kan voorbereiden op je examen. Er staat slechts 43 uur aan studiebelasting op het programma. Focus op de belangrijke informatie staat bij ons centraal. Door middel van ons online leerplatform en informatie wordt je volledig voorbereid. Je kan zelf bepalen wanneer je de lesstof wilt herhalen. Bij het kiezen van je Wft Basis opleiding kan je twaalf maanden bij onze leeromgeving terecht. 

Daarnaast krijg je bij het leerprogramma van Hoffelijk verschillende oefenexamens voor je Wft Basis. Zo kan je volledig worden voorbereid op je examen. Denk je dat je de leerstof goed genoeg beheert? Dan is het ook een mogelijkheid om de oefenexamens van Hoffelijk apart te bestellen. De examens zijn voorzien van uitgebreide feedback en vragen. Je kan de oefenexamens verkrijgen voor een periode van zes maanden en deze zo vaak verhalen als je wilt. Bij de bestelling kan je direct aan de slag.

Ben je van plan om aan de slag te gaan in de financiële dienstverlening dan heb je ten aller tijde een Wft Basis diploma nodig. Door middel van het basis certificaat laat je zien dat je beschikt over de vaardigheden en financiële basiskennis dat nodig is. Het certificaat verkrijg je dus via het afleggen van een Wft Basis examen. Wanneer je gaat specialiseren in specifieke producten of diensten dien je een speciale module af te leggen om tot de juiste beroepskwalificatie te komen. Lees hier meer over waarom je het Wft basis zou moeten behalen.

Wft Basis training bij Hoffelijk

Wil je graag een Wft Basis examen afleggen? Dan is de juiste voorbereiding natuurlijk handig. Door te weten wat je kan verwachten op het examen en alleen de relevante informatie te leren kan je erg veel tijd en geld besparen. Een Wft Basis examen afleggen op de juiste manier is erg belangrijk.

Bij Hoffelijk specialiseren wij ons op online opleidingen voor het afleggen van een Wft Basis examen. Door verschillende methodes zoals oefenexamens, lessen en examentraining aan te bieden hopen wij het proces van je examen halen gemakkelijker te maken. Je wilt natuurlijk niet te lang bezig zijn met het voorbereiden van het examen. Door middel van onze service krijg je alleen de benodigde informatie voor je examen. Bekijk de website van Hoffelijk.