Afbeelding
Foto: Geheel in stijl van de grote Nijmeegse Wandelvierdaagse werd ook het wandelpad in de tuin van Hofje Wendakker omgetoverd tot een Via Gladiola.

Via Gladiola bij Viattence Hofje Wendakker

Algemeen

HEERDE- Dinsdag- en woensdagavond is er een wandel 2-daagse georganiseerd voor de bewoners van Viattence woonzorglocaties Hofje Wendakker en Korteslag in Heerde. 

Familieleden en vrijwilligers konden zich opgeven om bewoners te begeleiden tijdens deze wandelingen. “De opkomst was erg goed. Vele familieleden en vrijwilligers gaven zich op en er kon met een grote groep gewandeld worden beide avonden. Iedereen genoot zichtbaar van het mooie evenement. De tweede avond stonden er familieleden langs de route om bloemen te overhandigen aan een aantal bewoners. Geheel in stijl van de grote Nijmeegse Wandelvierdaagse werd ook het wandelpad in de tuin van Hofje Wendakker omgetoverd tot een Via Gladiola. Bewoners, familie en vrijwilligers werden via de Via Gladiola met gladiolen, medailles en accordeonmuziek met Monique van Beek binnengehaald. Het werd een gezellig feest. Na afloop was er voor iedereen koffie, thee en fris en allerlei lekkernijen.”

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 7 uur geleden
Waterbak Evolution Survivalrun Epe
Waterbak challange Evolution Survivalrun Epe Sport Ingezonden 20 uur geleden