Immie Ferwerda (Verian), Joke van Asselt (Dagbesteding Wissel van Viattence) en Egberdien Nooteboom (Dagbesteding de Hoornsche Hoeve)
Immie Ferwerda (Verian), Joke van Asselt (Dagbesteding Wissel van Viattence) en Egberdien Nooteboom (Dagbesteding de Hoornsche Hoeve) Foto: .

Alzheimer Café Heerde

Algemeen

HEERDE- Op woensdagavond 6 juli komt Juliette Nieboer van het Cultuurplein Noord Veluwe om de bezoekers van het Alzheimer Café het plezier en de mogelijkheden van bewegen op de stoel te laten beleven. Dit is volgens de methode van internationaal balletmeester Andrew Greenwood. U bent van harte welkom op woensdagavond 6 juli van 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot 21.00 uur bij De Spikke, Stationsstraat 8 te Heerde. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Annemieke Wijma, tel. 06-20596404, of Fennie Tiemens, tel. 06-15101849.

Bij het vorige Alzheimer Café Heerde was het thema “thuisbegeleiding en dagbesteding”. Immie Ferwerda (Verian), Joke van Asselt (Dagbesteding Wissel van Viattence) en Egberdien Nooteboom (Dagbesteding de Hoornsche Hoeve) vertelden de bezoekers van het Alzheimer Café wat zij voor de mensen met dementie, maar zeker ook voor hun mantelzorgers kunnen betekenen. “Voor velen is er een hoge drempel om hulp in te schakelen, daarom kunt u altijd samen eerst eens een kopje koffie komen drinken bij de dagbesteding.”