Afbeelding
Foto: .

Afscheid Gerrie Montfrooij

Algemeen

HEERDE- Op woensdagmiddag 4 mei hebben de bezoekers en vrijwilligers van het Alzheimer Café afscheid genomen van casemanager Gerrie Montfrooij. Zij gaat met vervroegd pensioen. 

Marie-Josée Andringa sprak de vertrekkende Gerrie toe en haalde mooie herinneringen op aan hun beider jarenlange inzet voor het Alzheimer Café. “De deskundigheid en inlevingsvermogen van Gerrie kenmerkten haar dankwoord.” 

Tijdens het Alzheimer Café vertelden Gerrie Montfrooij en collega Karen Menzing bij Alzheimer Café Heerde over hun werkzaamheden als casemanager. Het was een goed bezochte bijeenkomst, waar bezoekers in een prettige, laagdrempelige en vertrouwelijke omgeving antwoord op hun vele vragen kregen. 

“Het is mooi te constateren dat ons Alzheimer Café door veel mensen wordt bezocht. Wij hopen u ook in ons volgende Alzheimer Café te ontvangen in De Spikke, Stationsstraat 8 te Heerde, op woensdagavond 1 juni om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. Wij zullen dan met medewerkers van enkele dagbestedingen in gesprek gaan over alle aspecten van dagbesteding.” Voor informatie kunt u contact opnemen met Annemieke Wijma tel. 06-20596404 of Fennie Tiemens tel. 06-15101849.