Afbeelding
Foto: .

‘Wilhelmina op het plein’ met Gerben Tijssen

Algemeen

HEERDE- Op zaterdagmiddag 23 april zal Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina o.l.v. Marten van der Wal, samen met de Heerder zanger Gerben Tijssen, een volledig Nederlandstalig concert verzorgen bij ‘Wilhelmina op het plein’. 

Bekende liedjes van toen, en zeker ook nu, zullen voorbij komen en ook de leden van de Wilhelminaband en de blokfluitleerlingen van Wilhelmina zullen van zich laten horen tijdens dit unieke concert. “Alle terrassen in het Heerder centrum zijn hierbij geopend voor een geweldige middag waarbij je als toehoorder vast in kunt haken bij de geweldige meezingers die Nederland rijk is. Denk hierbij o.a. aan Door de Wind, Het kleine Café, Echte Vrienden, de Vlieger en Ik ga zwemmen.” 

De gezellige Heerder volkszanger Gerben Tijssen zal deze middag diverse keren met het orkest optreden. Als zanger en entertainer heeft hij vele optredens mogen verzorgen. “Hij is te vinden bij besloten familiepartijen, bruiloften tot feestavonden, piratenfestijnen en discotheken en nu dus ook bij ‘Wilhelmina op het plein’!” 

De leden van Wilhelmina hebben wel weer eens zin in een feestje en kijken er enorm naar uit. “Jullie ook?! Van harte welkom op zaterdag 23 april van 15.00 tot 18.00 in het centrum van Heerde.”

‘Wilhelmina op het plein’ wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Heerde en Ondernemers Fonds Gemeente Heerde (OFGH).