Afbeelding
Gebr.uiker

Extra Boerderijen lichtjesroute

Algemeen

HEERDE- Een beetje licht in deze donkere tijd? Daar zorgen de boeren en tuinders in de IJsselvallei graag voor tijdens een extra lichtjesroute op vrijdag 18 december aanstaande vanaf 17.00 uur. 

Let op; dit is dus niet de Kârsrit die op zaterdag 19 december plaatsvindt en waar IJsselvallei Boert en Eet Bewust ook aan meewerkt.

Stap vrijdag 18 december in de auto voor een route langs prachtig verlichte boerderijen en rijd door in kerstsfeer uitgedoste stallen in de gemeente Heerde. “Zin in een echte boerenbeleving? Laat je verrassen door onze boeren en geniet onderweg van een boeren lekkernij-tas met (lokale) streekproducten. Los de puzzel met typische boerderij vragen op en maak kans ook een leuk streekpakket. Voor kinderen is er een speciale boeren bingo! Wil je de route helemaal goed afsluiten? Bestel dan een streekpakket voor thuis. Wij hebben de lekkerste lokale producten samengesteld van boeren bij jou uit de buurt! Dit pakket ontvang je in onze echte boeren drive thru.” De route is coronaproof georganiseerd. Het is belangrijk dat je in de auto blijft. Wil je meer weten of direct tickets bestellen? Kijk op www.ijsselvalleiboerteneetbewust.nl. Aanmelden kan tot 16 december 2020.

Afbeelding