Afbeelding

Wintersale begonnen bij Koops Bedden

· leestijd 1 minuut Algemeen

WEZEP- De wintersale bij Koops Bedden in Wezep is van start gegaan. Het bedrijf maakt ruimte voor de nieuwe collectie 2019 waardoor heel veel artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen het pand zullen verlaten. “Aangezien wij een zeer grote showroom hebben, is er veel om op te ruimen”, zegt Ente Bosma jr. die samen met zijn vader het koninklijk onderscheiden bedrijf leidt. “Zo hebben wij een ruim aanbod in seniorenbedden, deelbare bedden, hoog/laag bedden, kasten, slaapkamers en jong volwassen bedden.

Verder hebben wij meer dan 50 boxsprings in allerlei uitvoeringen en kleuren, in zowel vlak als elektrisch verstelbaar, op voorraad. Ook wat betreft matrassen en bodems hebben wij heel veel mooie aanbiedingen en showroommodellen die sterk zijn afgeprijsd. De korting kan oplopen tot maar liefst 50%!”, zegt Bosma jr..

“Daarnaast hebben wij van Tempur, het wereldmerk en toonaangevende bedrijf op gebied van traagschuimmatrassen, een speciale actie tijdens de wintersale: elk 2e artikel 50% korting waardoor uw voordeel kan oplopen tot wel 2000 euro. Ook het bekendste merk in Nederland Auping pakt uit tijdens de wintersale: op de vivo en maestro pocketveermatrassen nu 15% korting! Tevens op de ledikanten essential en auronde ook 15% korting!

Uiteraard is er op gebied van bed textiel ook het nodige om te vermelden, zo hebben wij heel veel kussens zoals dons, synthetisch, combi en nekondersteunende kussens in de aanbieding. Verder zijn er op gebied van dekbedden, in zowel dons (diverse uitvoeringen), wol en synthetische, prachtige aanbiedingen. Tot slot zijn er meer dan 1200 dekbedovertrekken van het bekende merken zoals Essenza, Vandyck, Bedding House, Heckett Lane enz. afgeprijsd, uiteraard met bijpassende hoeslakens en moltons. Ook voor topdekmatrassen en met splituitvoering. Daarvan hebben wij de grootste collectie in de regio.”

Alles met het advies en de service die u van Koops Bedden gewend bent: “Want slapen is ons vak”, garandeert Ente Bosma jr. Profiteer daarom de komende weken van de wintersale. Zij zijn 2e kerstdag geopend van 12.00-17.00 uur. Voor verdere openingstijden zie www.koopsbedden.nl of bel tel. 038-3761212. Het bedrijf is gevestigd aan de Rondweg 72 in Wezep.