Afbeelding

Vemde Travel Noordoost-Veluwe Kampioenschappen

Algemeen

WAPENVELD– Van 4 tot en met 17 september vonden de Vemde Travel Noordoost Veluwe Kampioenschappen plaats op het tennispark van tennisvereniging Wapenveld. In totaal deden 144 deelnemers mee en waren er 107 inschrijvingen van speelsterkte 3 t/m 8. De twee speelweken werden gekenmerkt door veel regen. De toernooicommissie heeft dit prima weten op te lossen door gebruik te maken van de binnenbanen van tennishal ’t Olde Veld. Elke dag was er een verloting met veel gesponsorde prijzen en op de zaterdag 16 september vond de grote verloting plaats met grote prijzen zoals o.a. reischeques, mountainbike en tv-scherm. Ook op de verregende finaledag van 7 oktober konden de prijzen hetzij wat later aan de winnaars worden uitgereikt. De twee tennisreizen, waar veel deelnemers voor naar de uitreiking kwamen, werden gewonnen door Jolanda Mud en Menno van Pijkeren. Een uitstekend verlopen toernooi voor de deelnemers en de organisatie, maar ook met een geweldige opbrengst voor de clubkas van TV Wapenveld. De uitslagen en alle winnaars zijn te vinden op www.toernooi.nl.