Afbeelding
.

Burgemeester tevreden over jaarwisseling

Algemeen

HEERDE- “Oud en Nieuw is in gemeente Heerde verlopen zoals het hoort te verlopen.” Dat vertelde burgemeester Prinsen tijdens het tweewekelijks persuur. 

“Op Oudejaarsdag heb ik samen met de boa’s een bezoek gebracht aan de locaties van het carbidschieten, en ook plekken die wat extra aandacht krijgen. Op Nieuwjaarsdag zat ik te wachten bij de telefoon op nieuws van de brandweer en politie. Ik bedacht me hoe idioot het eigenlijk is: bij een feest waarbij we elkaar het beste wensen, houden we tegelijkertijd ons hart vast hoe het nu weer zal gaan en hoe het de hulpverleners vergaat. Daar kan ik niet bij. Ik ga dan ook niet zeggen dat ik trots ben, maar dat het is gegaan zoals het hoort te gaan. Een mooi feest met gelukkig relatief weinig schade.”

Nieuwjaarsbijeenkomst 

Donderdag 11 januari vindt van 20.00-22.30 uur de Nieuwjaarsbijeenkomst van gemeente Heerde samen met Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina plaats in de Heerd. Het programma start met een nieuwjaarsconcert van Wilhelmina in de theaterzaal. Aansluitend is de nieuwjaarsbijeenkomst in de foyer waarbij ook de Cittaslowprijs uitgereikt wordt. Inloop vanaf 19.30 uur, de receptie start rond 21.00 uur.