Afbeelding
.

Loes en Silvan winnen rebus Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VAASSEN- Onlangs bestond Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs 25 jaar. In het kader daarvan heeft het Vaassense bedrijf een grote advertentie in deze krant geplaatst. Naast veel interessante informatie over het bedrijf, stond er ook een prijsvraag in. Daaraan hebben bijna honderd mensen meegedaan. De winnaars van deze rebus zijn vorige week bekend gemaakt. Loes Reijnen en Silvan Keurhorst mochten een bon van bol.com in ontvangst nemen. 

Corné van Erkelens, eigenaar van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs, heeft onlangs de twee winnaars getrokken. Hij vertelt: “We hebben een geweldig jubileum gehad. We zijn erg verwend en hebben veel felicitaties mogen ontvangen. Ook hebben we veel enthousiaste reacties gekregen op de verhalen in onze advertentie in de krant. Maar daarbij waren we vooral blij verrast over de talloze inzenders die onze rebus goed opgelost hadden. We willen Loes Reijnen en Silvan Keurhorst hierbij van harte feliciteren als winnaars! Ze hebben allebei een bon van bol.com gewonnen!” De twee prijzen zijn onlangs overhandigd. Silvan Keurhorst uit Vaassen (zie foto) nam zijn cadeau met heel veel enthousiasme in ontvangst. Hij gaf aan heel erg blij te zijn met de waardebon van de welbekende website.

Geen geschenken maar donaties

Over cadeaus gesproken, ter gelegenheid van het jubileumfeest wilden Corné van Erkelens en zijn medewerkers juist geen cadeaus en geschenken. Ze hebben de aanwezigen van dit feest bewust gevraagd om een donatie te doen voor een tweetal goede doelen: Stichting Leergeld Noord Veluwe en Alzheimer Nederland. Het uiteindelijke totale bedrag is ook bekend: 6.500 euro! Het Vaassense bedrijf heeft 3.250 euro uitgekeerd aan beide goede doelen. Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is een veelzijdig accountantskantoor uit Vaassen. Naast diverse accountantsdiensten doen ze al ruim 25 jaar aan belastingadvies, financiële- en salarisadministratie, (levens-)testamenten, estateplanning en mediation. Het gaat niet om cijfers alleen, bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs draait het allemaal om samenwerking. De medewerkers fungeren altijd als verlengstuk van een organisatie of van een financiële privé-situatie. Want dat zorgt uiteindelijk voor de beste resultaten. Kort en goed? Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is ambitieus en denkt vernieuwend. Dit maakt dat ze altijd oog hebben voor de toekomst.